Korpa Korpa 0
Korpa
K-OFFICE Computer Shop

Rokovi isporuke

Isporuka kurirskom službom

Roba se isporučuje na odabranu adresu kurirskom službom. Nakon kompletiranja podudžbine bićete kontaktirani kako bi se utvrdili svi detalji porudžbine, rok isporuke.Isporuka na kućnu adresu za narudžbine čiji je iznos 10000 dinara ili veći je besplatna. Ukoliko je vrednost narudžbine manja od 10000 dinara, cena isporuke će iznositi po cenovniku kurirske službe

Online poručena roba može biti isporučena i preuzeta besplatno u našoj maloprodaji u Subotici u Harambašićevoj ulici broj 16.

Nakon završetka porudžbine javiće Vam se naš kolega kako bi sa Vama utvrdili sve detalje porudžbine i vreme preuzimanja robe.

U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla u našoj maloprodaji, mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je maksimum 48h (do 2 radna dana)

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.